Vlaamse voice-over voor explainer

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere explainer video's in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van explainers beluisteren?

Een voice-over voor een explainer is voor mij een veelvoorkomende opdracht. Als bedrijf wil je een proces uitleggen aan uw bezoeker. Je wil er natuurlijk de kijker zo lang mogelijk boeien en eventueel een call-to-action meegeven. Een boeiende en leuke vertelstem is goud waard. Ik heb al honderden explainer video's ingesproken, dus ik weet precies hoe een tekst wordt opgebouwd en wat u als scriptschrijver belangrijk vindt. Door mijn frisse vertelstijl blijft uw kijker geïnteresseerd.

Club Brugge
Enthousiast
Explainer
BE-Alert
Zakelijk
Explainer
UZ Leuven
Naturel
Explainer
UZ Antwerpen
Warm
Explainer
Histor
Enthousiast
Explainer
Duco
Informatief
Explainer

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw explainer film?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw explainer video in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik breng uw boodschap duidelijk en helder over bij de luisteraar of kijker. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een explainer video te laten inspreken?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]