Vlaamse voice-over voor youtube advertenties

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere youtube advertenties in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van youtube-ads beluisteren?

Een voice-over voor een youtube advertentie, facebook advertentie of pre-roll? Die moet kort, krachtig en enthousiast klinken. De boodschap moet blijven hangen. En dat kan enkel met een mooie, heldere en goed begrijpbare stem. Ik ben zo'n freelance voice-over stem en help u graag bij het inspreken van uw youtube-ads.

Teamleader
Warm
Youtube-ads

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw online advertentie?

Ik werk als voice-over stem graag met u samen om uw online advertentie in te spreken. Mijn stem is fris, enthousiast en aangenaam om naar te luisteren. Zonder te commercieel te klinken. Ik spreek op een naturelle manier uw kijkers aan. Of ik laat ze graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een online advertentie te laten inspreken?

De prijs voor een voice-over voor een online advertentie (denk aan een youtube-preroll of een facebook- of instagram advertentie) is €270 voor een tekst van maximaal 2 minuten. De voice-over opnames voor een webvideo met advertentiebudget mag u 1 jaar actief gebruiken. Indien u het gebruiksrecht om actief campagne te voeren met de voice-over graag voor een langere periode afkoopt, gelieve dit dan mee te delen.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]