Vlaamse voice-over voor webvideos

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere webvideo's in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van bedrijfsfilms beluisteren?

Zoekt u een voice-over voor uw webvideo of bedrijfsfilm? Een voice-over vertelt het verhaal dat uw kijker niet te zien krijgt. Ik spreek dagelijks bedrijfsfilms in vanuit mijn professionele homestudio en kan uw kijker warm en enthousiast over uw bedrijf vertellen. Ik breng uw verhaal tot leven met mijn diepe en zoetgevooisde stem.

Stad Antwerpen
Naturel
Webvideo
Remeha
Zakelijk
Webvideo
Biopack
Naturel
Webvideo
Overheid
Zakelijk
Webvideo
Smartschool
Warm
Webvideo
KU Leuven
Informatief
Webvideo

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw bedrijfsfilm?

Ik werk graag met u samen om uw bedrijfsfilm in te spreken. Mijn stem is fris, enthousiast en aangenaam om naar te luisteren. Zonder te commercieel te klinken. Ik spreek op een naturelle manier uw kijkers aan. Of ik laat ze graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost een voice-over voor een bedrijfsfilm?

Het tarief voor een voice-over van een bedrijfsfilm is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]