Vlaamse voice-over voor tv reclames

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere tv-commercials in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van tv-commercials beluisteren?

Een voice-over voor een televisie commercial gezocht? Als fulltime professionele voice-over spreek ik vanuit mijn homestudio vaak tv-commercials in. Zowel lokale, regionale als landelijke tv-reclames. Ik klink warm, diep en betrouwbaar: perfect voor bank-en verzekeringsmaatschappijen. Maar ik ben erg veelzijdig: ik wordt ook vaak ingezet om enthousiast en over-the-top een tv-commercial gericht op jongeren in te spreken. U kan ook bij de opname aanwezig zijn: via een live-sessie of ik kom naar uw studio.

Ninjago
Enthousiast
TV Commercials
Crayola
Enthousiast
TV Commercials
Jumanji
Enthousiast
TV Commercials
Sumup
Met een glimlach
TV Commercials
Vita Plus Brood
Warm
TV Commercials

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw tv-commercial?

Ik werk graag met u samen om uw tv-reclame in te spreken. Mijn voice-over stem klinkt fris, enthousiast en aangenaam om naar te luisteren. Zonder te commercieel te klinken. Ik spreek op een naturelle manier uw luisteraars aan. Of ik laat ze graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het een tv-commercial voice-over?

Als voice-over werk ik graag mee aan uw tv-commercial. Mijn tarieven zijn gebaseerd op het bereik (regionaal vanaf €270 en landelijk vanaf €450) en de looptijd (standaard 1 jaar commercieel gebruiksrecht). Verder spelen er nog enkele variabelen mee, zoals of de spot meerdere variaties of tag-ons heeft. Of indien u het gebruiksrecht wil verlengen tot 2, 3, 4 of 5 jaar. Contacteer me gerust voor een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]