Vlaamse voice-over voor voicemail

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere telefoonbegroetingen in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van voicemails en antwoordapparaten beluisteren?

Een voice-over voor een telefooncentrale gezocht? Een welkomstboodschap op uw voicemail is het eerste wat uw beller te horen krijgt. De eerste indruk is goud waard. Een mooie stem zorgt voor een warm onthaal. Een heldere voice-over loodst uw bellers zonder moeite door uw keuzemenu.

IVR - Nederlands, Frans en Engels
Zakelijk
Telefonie

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw telefooncentrale?

Uw voicemail laten inspreken door een mooie stem is een slimme keuze. Ik help u graag met het inspreken van uw telefooncentrale als Vlaamse voice-over. Bovendien kan ik uw bellers ook begroeten in het Engels en het Frans. Handig, als u klanten heeft in het buitenland. U hoort mijn stem op de telefooncentrale van o.a. Samsung en Tesla, maar ook bij kleine IT-, immo-, bank- en verzekeringsmakelaars.

Hoeveel kost een voicemail stem?

De prijs voor het laten inspreken van uw telefooncentrale kost €89. In deze startkost zitten de eerste 50 woorden inbegrepen. Dat is de duurtijd van een gesloten-melding of een lange keuzemenu. Wilt u echter meer berichten laten inspreken (welkomstbegroeting, keuzemenu, wachtcentrale, gesloten-melding, etc...). Dan komt er bovenop de 50 woorden een prijs per woord + montagekost bij om de bestanden kant-en-klaar af te werken. U kunt uw tekst gerust eens naar mij doorsturen en dan maak ik een heldere offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]