Vlaamse voice-over voor reportages

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere teksten voor reportages in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van reportages beluisteren?

Als voice-over geef ik vaak commentaar bij reportages. Mijn stemtimbre is aangenaam en warm. Dankzij mijn ervaring als televisie-regisseur weet ik ook hoe een verhaal opgebouwd wordt en kan ik de kijker door het programma loodsen. Ook qua vertelstijl ben ik erg veelzijdig. Ik kan een voice-over voor een reportage neutraal maar ook enthousiast inspreken. Alles hangt af van uw briefing en bedoeling.

Mensura & Proximus
Reportage-stijl
Reportage
TV Plus - Hallo Zomer
Reportage-stijl
Reportage

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw reportage?

Ik werk graag met u samen om als Vlaamse voice-over uw reportage in te spreken. Mijn stem klinkt aangenaam en straalt vertrouwen uit. Ik kan de juiste hoeveelheid enthousiasme in de tekst leggen om de kijker te blijven boeien, zonder als stem op te vallen. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost een voice-over voor een reportage?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]