Vlaamse voice-over voor radiospots

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere radio-commercials in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van radio commercials beluisteren?

Een radiocommercial inspreken als voice-over is een leuk en apart vak. De teksten zijn kort. De aandacht van de luisteraar is vaak slap. Daarom is een heldere, mooie en warme stem die erbovenuit springt een belangrijke factor voor het slagen van uw radiocommercial. Ik spreek zowel lokale radiospots in als nationale radiocommercials. Ik ben ook veelzijdig: ik kan zowel de neutrale voice-over zijn, maar evengoed een acteur in een rollenspel.

Excact
Met een glimlach
Radio commercials
Goossens
Warm
Radio commercials
Kwantum
Enthousiast
Radio commercials

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw radiospot?

Ik werk graag met u samen om uw radiospot in te spreken. Mijn stem is fris, enthousiast en aangenaam om naar te luisteren. Zonder te commercieel te klinken. Ik spreek op een naturelle manier uw luisteraars aan. Of ik laat ze graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een radiospot te laten inspreken?

Als voice-over werk ik graag mee aan uw radiospot. Mijn tarieven zijn gebaseerd op het bereik (lokaal vanaf €50, regionaal vanaf €150 en landelijk vanaf €360) en de looptijd (standaard 1 jaar commercieel gebruiksrecht). Verder spelen er nog enkele variabelen mee, zoals of de spot meerdere variaties of tag-ons heeft. Of indien u het gebruiksrecht wil verlengen tot 2, 3, 4 of 5 jaar. Contacteer me gerust voor een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]