Vlaamse voice-over voor live events

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere voice-overs voor live-events in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van live-events beluisteren?

Een voice-over voor een live-event moet enthousiasmeren. De bezoekers van het evenement willen warmgemaakt worden voor wat er staat te gebeuren. Een mooie voice-over stem kan hierbij echt een verschil maken. Denk maar aan het aankondigen van uw gasten. Het meedelen van praktische informatie. Een blije stem straalt die emotie over op uw bezoekers en zorgt voor een perfecte start van uw evenement. U kunt de teksten op voorhand laten opnemen, maar u kunt me ook boeken om live op het event aanwezig te zijn en uw evenement van commentaar te voorzien. Een dosis stressbestendigheid en improvisatie zijn hierbij van belang, twee eigenschappen die ik wel goed beheers.

Debattle Intro
Over the top
Live Event

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw evenement?

Ik werk graag met u samen om uw evenement van een mooie vertelstel te voorzien. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik kan uw bezoekers enthousiasmeren of laten wegdromen. Een warme stem geeft zoveel meer professionaliteit aan uw evenement. Ook professionele aankondigingen zijn mogelijk. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost een voice-over opname voor een live-evenement?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]