Vlaamse voice-over voor e-learning

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere e-learning projecten en modules in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van e-learning modules beluisteren?

Een e-learning module inspreken: da's een lange en complexe tekst eenvoudig en helder bij de trainee brengen. Een fris klinkende en enthousiaste maar serieuze verteller is hierbij cruciaal. E-learning teksten zijn vaak lange blokken tekst, tot wel tienduizend woorden. Het is dan ook belangrijk dat de stem van begin tot eind dezelfde intonatie hanteert. Je moet de kijker echt blijven boeien. Ik mag zeggen dat ik hier al vaak in geslaagd ben.

OneDrive
Informatief
E-learning
Microsoft 365
Informatief
E-learning

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw e-learning?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw e-learning in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. En tegelijk breng ik uw boodschap helder en duidelijk over. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een audioboek te laten inspreken?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. In de startkost van €219 zijn 200 woorden inbegrepen. Daarna kost het €0,15 per woord. U kunt dus eenvoudig zelf uitrekenen hoeveel de totale kostprijs is. Of stuurt u me gerust even uw tekst(en) door, dan maak ik een met veel plezier een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]