Vlaamse voice-over voor documentaire

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere documentaires in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van documentaires beluisteren?

Een documentaire inspreken is mijn favoriete voice-over opdracht. Zeker als het een BBC-documentaire op CANVAS is. Ik heb al enkele documentaires mogen voorzien van een commentaarstem. De rust, de inleving en de verhaallijnen tot leven brengen met mijn stem: da's het liefste wat ik doe.

VLIZ
Documentaire-stijl
Documentaire
ActuaTV
Documentaire-stijl
Documentaire
Canvas
Documentaire-stijl
Documentaire

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw documentaire?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw documentaire in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een documentaire te laten inspreken?

De kostprijs voor het laten inspreken van een documentaire start vanaf €219. Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. Per woord komt er €0,15 bij. U kunt dus eenvoudig zelf berekenen - aan de hand van het aantal woorden in uw script, wat de totale kostprijs zou zijn. Indien u mij wil boeken in uw studio - dan rekenen we aan een starttarief van €300 voor het eerste studio-uur en €250 voor het tweede studio-uur + verplaatsingskosten.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]