Vlaamse voice-over voor audioboeken

Johfrah is een Vlaamse voice-over. Hij spreekt onder andere audioboeken in. Op deze pagina vindt u enkele voorbeelden.

Voorbeelden van audioboeken beluisteren?

Een audioboek inspreken vraagt als voice-over een aparte skill. Inleving, rust, beleving en uithoudingsvermogen zijn maar enkele eigenschappen die een goede verteller van audioboeken nodig heeft.

Bokrijk
Verhalend
Audioboek

Mag ik iets voor jouw project betekenen? Laat me een stukje uit jouw script inspreken als vrijblijvende kennismaking!

Zoekt u een voice-over stem voor uw audioboek?

Zoek niet verder. Ik werk graag met u samen om uw audioboek in te spreken. Mijn stem en intonatie zijn aangenaam om naar te luisteren. Ik laat uw luisteraar graag wegdromen in uw verhaal. Geeft u gerust aan welke vertelstijl u vindt passen. Ik maak met plezier een korte proefonpname, zodat u kunt beslissen of mijn stem matcht bij uw audioboek of niet.

Hoeveel kost het om een audioboek te laten inspreken?

Het tarief is afhankelijk van de lengte van de tekst. Meestal wordt er bij een lang audioboek een prijs afgesproken per afgewerkt uur audio. Dan is de audio meteen klaar voor gebruik. De prijs kan ook afhangen van de hoeveelheid in te spreken audioboeken: heeft u een éénmalig project of elke maand een nieuwe opdracht? Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Johfrah Lefebvre

Johfrah Lefebvre

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over. Ik werk als regisseur en fulltime voice-over stem. Vanuit mijn voice-over homestudio in Brussel lees ik dagelijks met plezier voice-over teksten in voor bedrijfsfilms, radio- of televisiereclames. En ik schrijf erover op mijn voice-over blog. Sinds 2020 startte ik trouwens ook een leuk voice-over agency: www.voices.be.

Wilt u een gratis proefopname? Dat doe ik met heel veel plezier!

Bent u na het horen van mijn demo’s benieuwd of mijn stem bij uw project past? De beste manier om daarachter te komen is door mij een kort stukje uit uw tekst toe te sturen. Ik spreek vrijblijvend een gratis demo in. Zo weet u precies of we matchen!

[gravityform id="9" title="false"]