Johfrah is een Vlaamse voice-over
met homestudio.

Zijn stem klinkt warm, diep en enthousiast.

Ontvang een gratis Vlaamse voice-over proefopname.

Een Vlaamse voice-over online bestellen? Eenvoudig! Ik bezorg u met plezier een gratis proefopname. Vul hieronder uw tekst in om verder te gaan.

Beluister enkele Vlaamse voice-over demo's.

Hallo, ik ben Johfrah, een Vlaamse voice-over met 10 jaar ervaring.

Hoe klinkt mij voice-over stem?

Als Vlaamse voice-over klink ik warm, diep, naturel en energiek. Mijn stem straalt bovendien erg veel vertrouwen en rust uit. Ik breng uw boodschap heel helder en begrijpbaar over. Maar mijn stemgebruik is breed: van naturel tot over the top. Perfect voor commercials die eruit moeten springen!

Vanwaar kunt u mijn stem herkennen?

U kunt mijn stem herkennen van tv-spots voor Trivago en Tempur. Maar ook van diverse radiospots, bijvoorbeeld voor Kwantum of Goossens. Belt u naar de hulplijn van Tesla of Samung, dan loods ik u door het keuzemenu. Een rondvaart in de haven van Zeebrugge? Mijn stem gidst u anderhalf uur rond. Waar ik erg trots op ben: ik mocht net zoals David Attenbourough (dat is die beroemde BBC documentaire stem) reeds enkele bijzonder mooie canvas-documentaires voorzien van commentaar.

Als Vlaamse voice-over breng ik uw tekst tot leven.

Samen met u ga ik op zoek naar hoe we uw doelgroep kunnen aanspreken, raken en in beweging brengen. En ik garandeer u een prettige samenwerking: een nieuwe opname met een nét iets andere  tone-of-voice is steeds inbegrepen tot u hélemaal blij bent. Net omdat ik beschik over mijn eigen studio ben ik zeer flexibel. Maar ik kom uiteraard ook graag naar uw studio voor een live-sessie. Die opnamestudio mag zelfs in Amsterdam, Parijs of Londen liggen. Heel erg fijn, zelfs!

Iets meer over mij.

Naast mijn werk als Vlaamse voice-over werk ik ook al tien jaar lang als regisseur, cameraman en formatbedenker voor diverse televisieprogramma’s. Samen met een klein fantastisch team van tv-makers mocht ik zelfs een International Emmy Award in ontvangst nemen voor de regie van het Eén-programma Sorry voor Alles. Het spreekt voor zich dat ik daar enorm trots op ben. Maar werken als regisseur zorgt er ook voor dat je inzicht krijgt in het verhaal, zodat je het totaalplaatje beter begrijpt. Als voice-over ben je namelijk maar een kleine radar in een groter geheel. Maar wel een belangrijke. Naast deze activiteiten geef ik ook af en toe voice-over workshops aan jonge starters, bijvoorbeeld aan radio-studenten in het RITCS, waar ik sinds dit jaar ook in de jury mag zetelen. Ik heb ook een YouTube-kanaal waar ik beginnende voice-overs tips geef. (Valt het op dat ik erg gepassioneerd ben?) Last but not least ben ik oprichter van het online internationale voice-over agency Voices.be, met afdelingen in FrankrijkDuitslandNederland, Spanje en Portugal. Indien u dus een voice-over zoekt in een andere taal, dan kan ik u daar zeker ook bij helpen!

Eenvoudig te bereiken.

Ik wil het u zo makkelijk mogelijk maken om mij te bereiken. U kunt me elke werkdag bellen op het nummer +3227931991, e-mailen via johfrah@voices.be of aanspreken op de LiveChat.

Beluister enkele Vlaamse voice-over demo's.

Wilt u horen hoe mijn werk als Vlaamse voice-over klinkt? Beluister dan hier enkele Vlaamse voice-over demo’s. De demo’s zijn gesorteerd per spreekstijl. Zo kunt u makkelijk de geschikte tone-of-voice horen.

IVR - Nederlands, Frans en Engels
Zakelijk
Telefonie
Club Brugge
Enthousiast
Explainer
Debattle Intro
Over the top
Live Event
Excact
Met een glimlach
Radio commercials
Meditatie
Diep
Podcast
Stad Antwerpen
Naturel
Webvideo
Remeha
Zakelijk
Webvideo
Biopack
Naturel
Webvideo
VLIZ
Documentaire-stijl
Documentaire
ActuaTV
Documentaire-stijl
Documentaire
Canvas
Documentaire-stijl
Documentaire
BE-Alert
Zakelijk
Explainer
Overheid
Zakelijk
Webvideo
Mensura & Proximus
Reportage-stijl
Reportage
TV Plus - Hallo Zomer
Reportage-stijl
Reportage
UZ Leuven
Naturel
Explainer
UZ Antwerpen
Warm
Explainer
OneDrive
Informatief
E-learning
Microsoft 365
Informatief
E-learning
Histor
Enthousiast
Explainer
Duco
Informatief
Explainer
Mediamarkt - De'Longhi
Met een glimlach
In-store
Mediamarkt - Tomorrowland
Enthousiast
In-store
Smartschool
Warm
Webvideo
KU Leuven
Informatief
Webvideo
UGent
Informatief
Webvideo
Ninjago
Enthousiast
TV Commercials
Crayola
Enthousiast
TV Commercials
Jumanji
Enthousiast
TV Commercials
Ukkepuk
Character
Draco en Wally
Character
Bokrijk
Verhalend
Audioboek
Goossens
Warm
Radio commercials
Sumup
Met een glimlach
TV Commercials
Telenet
Met een glimlach
Webvideo
Vita Plus Brood
Warm
TV Commercials
Kwantum
Enthousiast
Radio commercials
Teamleader
Warm
Youtube-ads
«Ik bestelde een Vlaamse voice-over via deze website en twee uur later kreeg ik de prachtige geluidsopname al in mijn mailbox.»

Ik ben een Vlaamse voice-over met professionele homestudio.

Maar ook met een prettige en professionele service. Vanuit mijn boadcast-homestudio spreek ik dagelijks teksten in voor Belgische radio, tv of online commercials. Met mijn warme, diepe stem breng ik uw zakelijke tekst tot leven. Ik connecteer via Source-Connect, Zoom of Session Link Pro met uw studio en word vaak geregisseerd door vocal coaches uit Stockholm, Amsterdam of Parijs. Werken we deze keer samen aan uw project?

Levels

Een gratis proefopname van uw voice-over tekst.

Ik maak het u gemakkelijk.  Stuur een stukje uit uw script. Ik spreek gratis en vrijblijvend een proefopname voor u in. En daarna beslist u helemaal zelf of u ermee wilt doorgaan of niet.
Levering

Voice-over klaar in minder dan 24 uur.

Razendsnelle service. Bestelt u de Vlaamse voice-over opname voor 16u? Dan ontvangt u de afgewerkte audio ten laatste de volgende werkdag in uw mailbox.

Niet tevreden

Geld-terug-garantie!

Toch niet tevreden? Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug. Geen reden om te twijfelen, dus: contacteer me met uw project via johfrah@voices.be of spreek me aan op de Livechat!

Zoekt u een Vlaamse voice-over?

Misschien past mijn stem wel bij uw productie? Ik zou het in elk geval een feest vinden om samen te werken! Ik beloof u een prettige service en een top eindresultaat. Laat u mij vrijblijvend eens stukje van uw script inspreken als kennismaking?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 266 beoordelingen
×
js_loader

Bekijk enkele video's met mijn stem als Vlaamse voice-over.

Zo klinkt mijn stem onder een video. In deze demo heb ik enkele verschillende spreekstijlen van mijn werk als Vlaamse voice-over samengevat. Het gaat van ‘met een glimlach’, over ‘serieus’ tot ‘energiek’.

Veelgestelde vragen bij het bestellen van een Vlaamse voice-over.

Boekt u voor het eerste een Vlaamse voice-over? Of een online freelancer in het algemeen? Dan kan het best spannend zijn. Ik lijst hieronder enkele veelgestelde vragen op die u rustig eens kunt nalezen. Maar ik ben uiteraard ook beschikbaar om u persoonlijk te helpen! 

U kan erg eenvoudig een Vlaamse voice-over opname bestellen.

In drie eenvoudige stappen heeft u uw voice-over opname al in uw mailbox.

  1. Vul in het formulier hierboven uw projectgegevens in. Welk soort opdracht is het? Wat is het script? 
  2. Ik maak indien gewenst een gratis proefopname voor u. Dat kunt u een beetje vergelijken met een staaltje uit een verfwinkel. U hoort meteen of mijn stem matcht met uw project. U kan deze castingtape ook bezorgen aan uw eigen opdrachtgever. Het geeft u ook de kans om zeer specifieke regie-aanwijzingen of feedback te geven. Bijvoorbeeld over de tone-of-voice, intonatie, enthousiasme, of uitspraak van moeilijke woorden. 
  3. Gaat u akkoord met de gratis voice-over proefoname? Top! Dan ontvangt u een digitale offerte. Hiervoor werk ik samen met het voice-over agency Voices.be. In de e-mail die u ontvangt staan de prijs- en levervoorwaarden transparant uitgelegd. U kunt eenvoudig online afrekenen.  Daarna maak ik uw voice-over opname volgens uw briefing. Eventueel kant u tijdens de opname ook live meeluisteren via Zoom of Skype en kunt u live regisseren.
De prijs voor een Vlaamse voice-over opname start al vanaf €50 voor een regionale radiospot.

De prijs voor uw voice-over opname is afhankelijk van 3 factoren.

  1. De lengte van de tekst: hierbij baseer ik me op het aantal in te spreken woorden.
  2. Het bereik: zal de radio- of tv commercial lokaal, regionaal, nationaal of wereldwijd ingezt worden?
  3. De looptijd: hoelang zal de voice-over met advertentiebudget ingezet worden? Het commerciële gebruiksrecht van een voice-over opname is standaard 1 jaar. Daarna kan een repeat-fee aangerekend worden. Dat bedrag is tussen 25% en 50% van het oorspronkelijke factuurbedrag. Een full-buyout is gelijk aan 5 jaar repeat-fee en is in sommige gevallen mogelijk.

Wat ook soms meespeelt is exclusiviteit. Ik geef u een voorbeeldje. Als een groot automerk voor een landelijke tv-campagne een voice-over stem inhuurt, kan deze stem gevraagd worden om gedurende de volledige looptijd van de campagne geen voice-over werk te doen voor concurrerende automerken. Deze reclamebureaus betalen dan een extra exclusiviteits-fee bovenop het geleverde werk, omdat de stemacteur op deze manier ook ander inspreekwerk misloopt.

Mijn Vlaamse voice-over tarieven vindt u trouwens helder en transparant terug op de website. U klikt de soort opdracht aan en vult vervolgens uw tekst in. De prijs wordt automatisch berekend.

Een voice-over opname is snel klaar. U ontvangt de audio opnames reeds de volgende werkdag.

Is uw voice-over opdracht erg dringend? Gezien ik fulltime werk als Vlaamse voice-over ben ik elke dag in de studio. Uw tekst kan dus al binnen enkele uren ingesproken worden. Een strakke deadline? Belt u me in dat geval even op: dat communiceert het makkelijkst.

Geen zorgen!

 

Een goeie briefing is belangrijk. Welke tone-of-voice wil je dat ik gebruik? Zakelijk, energiek, gevoelig, blij of neutraal? Indien je dat wenst ontvang je enkele verschillende takes. Met een licht andere tone-of-voice. Je kan ook verwijzen naar een van de demo’s. Dan weet ik precies hoe je wilt dat het klinkt.

Ben je na de opname nog niet helemaal overtuigd? Dan overleggen we even hoe het beter kan. En dan ontvang je gratis een nieuwe opname met de regie-aanwijzingen! Geen enkel probleem. Het is niet omdat we niet samen in de studio zitten, dat het geen fijne samenwerking kan zijn!

Ja, dat kan.

Bij elke demo staat een downloadknop. 

Eigenlijk niet.

Bij een boeking verwacht ik dat de tekst definitief is. Een woord kan soms in de opname wijzigen, omdat het zo lekkerder klinkt. Maar als je de tekst inhoudelijk wilt wijzigen na de oplevering, zal er opnieuw een minimale inspreek-fee aangerekend worden. Twijfel je? Laat me dan de tekst inspreken in een live-sessie, dan hoor je meteen of het goed zit en kan je nog enkele woorden wisselen.

Ja, gezellig!

Neem er alvast een koffie bij. Je kan een zoom-link ontvangen om de sessie in mijn studio te volgen of te regisseren vanop afstand. Dan hoor je en zie je mij live jouw teksten inspreken en kan je richtlijnen geven.  Hiervoor zoeken we samen een geschikt moment in onze agenda’s. Tot binnenkort!

« Johfrah begreep meteen wat we bedoelden. Hij bracht ons script écht tot leven en raakte de juiste snaar. »

Ontdek mijn professionele voice-over opnamestudio.

Mijn professionele voice-over opnamestudio, die akoestisch perfect klinkt, is gevestigd in Brussel. Ik werk met een Neumann TLM 102 grootmembraan microfoon. Dit is een op-en-top professionele en kwalitatieve microfoon, die vaak voorkomt in internationaal gerenommeerde opnamestudio’s. Samen met de FOCUSRITE ISA ONE en SCARLETT 2i2 wordt mijn warme stem in perfecte omstandigheden opgenomen. Wilt u de voice-over opname live bijwonen en mij regisseren? Dan kan ik u via Zoom of Skype en uitnodiging sturen.

Samenwerken?

Wilt u weten of mijn voice-over stem past bij uw project? Belt u me vrijblijvend even op +32(0)27 93 1991? U kunt me ook een e-mail sturen. Of waarom vraagt u niet simpelweg meteen een gratis proefopname aan? Ik werk met veel plezier mee aan uw project! Tot binnenkort?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 266 beoordelingen
×
js_loader